Kabe Järvi-Suomi ry – Tapahtumat

Kaikki yhdistyksen tapahtumat ja talkoot ovat vapaaehtoisten toteuttamia. Jokainen osallistuu tapahtumiin omilla vakuutuksilla.

Toimintasuunnitelman mukaan suunnittelemme vaunutonta viikonloppua jäsenten toivomuksen mukaan tammi-helmikuulle. Jäsenenä voit vaikuttaa ja ehdottaa hallituksen jäsenille paikkaa tai tapahtumaa. Ole aktiivinen ja tee ehdotuksesi mielellään sähköpostilla puheenjohtajalle lokakuun loppuun mennessä.

————————————————————–

Kesän avaustreffit ja vuosikokous 2020!

Yhdistyksemme toiminta-ajatuksena on kierrättää kesän avaustreffejä eri paikoissa toiminta-alueemme sisällä. Samana viikonloppuna pidetään myös yhdistyksen vuosikokous. Aikaisemmin pidimme treffit Tervo Caravanissa Tervossa, Kuntorannassa Varkaudessa ja Lomakeskus Karviossa, Heinävedellä. Vuodelle 2020 olemme alustavissa neuvotteluissa varanneet Wanhat Wehkeet, Myllyjoki-Camping Karstulassa. Ajankohta on viikko ennen juhannusta. Hallituksen jäsenet ovat tehneet omia lomamatkoja paikan päälle ja tutustuneet talon palveluihin. Alue on melko uusi ja jatkuvassa kehityksessä. Meille on tarjolla hyvä camping-alue, sekä mökki- ja hotellimajoitusta niille, jotka haluavat yöpyä sisätiloissa. Saunoja on useita erilaisia. Museo ”Wanhoja Wehkeitä”, keilahalli, ravintolapalvelut, karaoke, ym. Jäsenetuneuvotteluja käydään kevään aikana ja tiedotetaan yhdistyksemme sivuilla. Laita kalenteriisi viikonloppu 12.–14.6.2020
Palveluihin ja tarjontaan voit tutustua osoitteessa
http://www.wanhatwehkeet.fi/  ja https://www.facebook.com/WanhatWehkeet/