Kabe Järvi-Suomi ry – Tapahtumat

Kaikki yhdistyksen tapahtumat ja talkoot ovat vapaaehtoisten toteuttamia. Jokainen osallistuu tapahtumiin omilla vakuutuksilla.

Kesän kirkkovenesoudut jatkuvat kesän päättäjäisten merkeissä!

Kesän avajaisten yhteydessä tulleen ajatuksen myötä, vietetään kesän päättäjäisiä Tervo Caravanissa 28.-30.8.2020. Lauantaina mennään sään salliessa kirkkovenesouturetkelle Tervon kauniiseen järvimaisemiin. Lauantaina tanssitaan karavaanialueella vaihtoaskelin rautalanka- ja beat-tyyliin Pöljänsuoran tahtiin. Kuullaan varmaan mukaansa tempaavia uusimpia radiohittejäkin. Lauantaina vietetään koko alueen kanssa yhdessä Venetsialaisia. Caravanialueella on rannassa kokko ja elävää tulta. Ajoneuvot, alue ja käytävät koristellaan omin sähköisin koristevaloin.

Perjantai-iltana kokoonnutaan makkaranpaistoon ja muistellaan erilaista poikkeavaa, mutta kuitenkin niin hyvää kesää ja lomareissuja. Grillimakkarat iltaan sponsoroi meille hyvän yhteistyön merkeissä J.Rinta-Jouppi, Kuopio.Linkki tässä.

Tervo Caravanissa on enää vain muutama paikka vapaana (18.8). Toimi nopeasti ja varaa paikka Tervo Caravanin Heikiltä puh. 0400 573459. Jos Kabelainen et ole vielä jäsen, voit liittyä vaikka heti sivun //LIITY\\-valikon kautta. Tervetuloa!

Ohjelmaa tarkennetaan tarvittaessa.

—–

Yhdistyksemme jäsenillä on mahdollisuus osallistua Pohjois-Suomen Kabe ry:n syystreffeille Keminmaan Pohjanrannassa 11. – 13.9. http://www.pohjanranta.fi/fi/etusivu/
Maksamalla Pohjois-Suomen Kabe ry:n tilille FI52 4108 0010 3859 15 osallistumismaksun 10 €/vaunukunta viimeistään 23.8, teet sitovan ilmoittautumisen treffeille. Pohjois-Suomen Kabe ry tarjoaa ilmoittautuneille lauantaina lounaan Pohjanrannan ravintolassa.
Laita maksun viitteeseen osallistujien lukumäärä ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.
Voit vielä mukanasi arpajaispalkintoja.
Ohjelma tässä

Liittymällä WhatsApp ryhmäämme, saat nopeaa tietoa tässäkin asiassa lähtijöistä.

—–