Tietoa yhdistyksestä

Yhdistyksemme on perustettu 7.1.2017 Kuopiossa. Toiminta-alueemme on Pohjois-Savon, Kainuun, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueet. Jäseneksemme voit liittyä asuinpaikkakunnasta riippumatta, ympäri suomen. Toimintamme tukemisen vahvuus perustuu yhdistys- ja karavaanitoiminnan ammattilaisista.

Jäsenistöllemme haemme jäsenetuja, elämyksiä, yhteisiä tapahtumia ja toimintaa. Yhdistyksellä on oma alansa erikoisuus, 18 paikkainen kirkkovene, jonka sijoituspaikka on kesästä 2022 lähtien Kuopion Alatalo. SFC-Alatalosta järjestämme kesän aikana kirkkovene-elämysretkiä Juurusvedellä lähilaavuille. Jäsenenä olet etuoikeutettu retkillemme. Soutupaikkoja täydennämme kaikilla retkille mukaan haluavilla. Tapaamisia järjestämme myös muilla leirintäalueilla ympäri toiminta-aluettamme.

Ota rohkeasti yhteyttä jäseneksemme halutessasi hallituksen jäseniin tai liity suoraan ”Liity”-valikon kautta täyttämällä sähköinen liittymiskaavake ja maksamalla liittymis- ja jäsenmaksun.

Tervetuloa jäseneksemme toimivaan yhdistykseemme ja nauttimaan jäseneduista!

Y-tunnus 3080127-1

Kabe Järvi-Suomi ry – Hallitus

Puheenjohtaja

Seppo Heikkinen
Kuopio

seppokheikkinen20@gmail.com
040 5121 944

Varapuheenjohtaja

Jari Rissanen
Kuopio

jrissanen1@gmail.com
040 2130 555

Hallituksen jäsen, sihteeri

Seppo Tiilikainen
Vuorela

seppo.tiilikainen@dnainternet.net
044 3714 426

Hallituksen jäsen, taloudenhoitaja

Pentti Huskanen
Käärmelahti

pentti.huskanen@gmail.com
044 5216 108

Hallituksen jäsen

Irma Fagerholm
Myrskylä

irmafagerholm@gmail.com
050 0394 628

Hallituksen jäsen

Ahti Kuikka
Joensuu

ahti.kuikka@gmail.com
Puh. 045 6002 006

Hallituksen jäsen

Seppo Olkkonen
Riihimäki

olkkonen53@gmail.com
045 3406 300

Jäsenkirjuri

Aino Heikkinen
Kuopio

aino.anheikkinen@suomi24.fi
040 7530 434

Kabe Järvi-Suomi ry – säännöt ja toimintasuunnitelma

Huomioi, että vuosikokouksen jälkeen lisäksi uusia jäsenetualueita ovat  Lomatrio Pieksämäellä, Krouvin Camping Hartolassa ja Kuus-Hukkala Rantasalmella. Kun näytät Kabe Järvi-Suomi ry jäsenkorttisi alueille mennessäsi, saat vielä lisäalennusta muiden alennusten lisäksi.

Vanhoja tiedotteita / uutisia

Kabe Järvi-Suomi ry perustettu

7.1.2017

Kabe Järvi-Suomi perustava kokous pidettiin Caravan Larvannon tiloissa Kuopiossa 7.1.2017. Paikalla oli yhdeksän asiasta kiinnostunutta henkilöä. Nimeksi päätettiin laittaa Kabe Järvi-Suomi ry ja rekisteröinti suorittaa mahdollisimman pian. Puheenjohtajaksi valittiin Seppo Heikkinen ja hallitukseen Seppo Tiilikainen, molemmat 2019 vuosikokoukseen saakka. Jari Rissanen ja Mikko Korkelainen valittiin 2018 vuosikokoukseen saakka.

Yhdistyksen logo on jo suunnittelun alla ja sen on luvannut sponsoroida Mikko Korkelainen Messujen Tekijät mainostoimistosta.

Edellä mainitun lisäksi yhteistyökumppaneiksi olemme saaneet Caravan Larvannon Kuopiosta ja KAMAFRITID-matkailuajoneuvotarvikefirman. Tarkoituksena on myös neuvotella edullisia majoituksia matkailuyrittäjien kanssa.

Yhdistyksen tapahtumista ja muista asioista tulemme ilmoittamaan näillä omilla sivuillamme. Hallituksen järjestäytymiskokouksen jälkeen voimme tiedottaa uusien jäsenten liittymistavasta ja ilmoittaa yhdistyksemme tilinumeron jolle voit suorittaa liittymis- ja jäsenmaksun. Ensimmäisenä vuonna maksu on 20 euroa, josta liittymismaksu on 5 euroa ja jäsenmaksu 15 euroa. Seuraavan vuoden jäsenmaksu päätetään ensimmäisessä vuosikokouksessa, joka on tarkoitus pitää Alatalossa 16–18.6.2017, joten tervetuloa joukolla mukaan.

Samana viikonloppuna Alataloon tulee kolme muuta Kabe-yhdistystä ympäri Suomea.